Fokuserat på mina naglar och studier!

Helluw~
Idag vaknade jag 8.40 och fick en chock för att det va så tidigt på morgonen .__.  Ist för att somna om så klev jag upp och fixade naglarna, för de såg förskräcklig ut eftersom jag inte målat dem på över en vecka..
Har inte gjort så mycket mer förutom det och plugga HK, vi har två feta uppgifter att göra, och jag är inte klar med nån av dem ><'


Kramiz!~

Min BFF är inte iTunes.

God kväll mina kära läsare.. :)
Förde nyss över musik och bilder från mobil till dator, och jag är så glad över att det gick väldigt smidigt utan problem, då jag och iTunes inte är BFFs sedan tidigare försök.
La märke till klockan och blev förvånad att den inte var mer än lite inna elva, så vad gör man nu? Kvällen är fortfarande ung, men jag är göralös..

Lee Seung Hwan's MV som Junhyung är med i!

Btw, hörde att B2ST ska va med i Showtime~ :O

Kramii!~

EXO's First Box~!

ASDFGHJKL, EXO'S DVD SOM DE SKA SLÄPPA KOMMER ATT FINNAS MED ENGELSK TEXT!!
Boxen kostar drygt 320kr på yesasia.com (fri frakt), och innehåller roliga moments med dom, MV's och Making of the MV, och lite annat ^^
Själv tycker jag att det är värt det, skulle va så lycklig om jag hade DVD'n i mina händer~  Såg även att The Commitment finns att köpa med engelsk text, ett till OMG-moment jag upplevde idag!


Kraam!~

Jag dör inombords!

HAR PRECIS SETT SISTA EPISODEN AV YOU WHO CAME FROM THE STARS OCH JAG DÖÖÖR~!
Dramat va awesum, lite luddigt slut dock men aja.. :]

Vill också säga grattis till vår lilla Baozi som fyller år idag, eller 'igår' eftersom det inte längre är den 26:e i Korea ^^'
I några länder över världen så trendades hans födelsedag på Twitter med taggarna #HappyXiuminDay och #Xiumin25thBDay o(^_^)o

Naww, han e så söööt~ ♥ ♥ 
Btw, har han färgat håret blont inför EXO's comeback?

Kram!~

Bytte hem för en natt!

Hejhej!
Igår sov vi över hos Ida, och hade en mysig kväll tillsammans :]
Idag slöade vi halva dagen hos henne, och sen slöade jag resten av dagen framför datorn. Har nu tittat klart på Attack on Titan, och den va awesum, synd bara att animen va så kort.. Ska ta o läsa mangan också eftersom den är längre, men påbörjade nyss Cirkeln och vill även läsa Divergent innan filmen kommer ut, så jag har ju mitt att göra ^^'

En bild på mig och Pim-Pim från igår. Visst är vi vackra~? ;)
 
Kraam!~

Isvak & HLR ☃ ♥

Hejj på er!
Idag hade vi friluftsdag på Park, och niorna skulle bada isvak och ha HLR. Bada gjorde jag inte, det såg väldigt kallt ut för de som gjorde det (jag beundrar ert mod~) Hjärt- och lungräddningen var 'givande' då vi bara haft teori förut om hur man utför första hjälpen ^^'
 
Det blev inga bilder från dagen då mitt minne på mobilen är slut (redan) ><'  men gjorde nyss en bild med nån skum app som jag hittade, och som jag tänkte dela med mig av här ;)
 
Kramiiz!~

Death Game Park!

JAG HITTADE FILMEN!!
Den heter Death Game Park, och filmen är en väldigt bra blandning av Hunger Games eller Battle Royale och Ousama Game som jag sa i tidigare inlägg :)

Helt klart värd att se!

Bildkälla

Kram!~
 

Okänd film ><

God morgon alla människor~
Idag hade vi svenska NP och det gick la hyfsat.
Ska sedan ta o plugga lite, men vill först hitta en japansk film som jag letar efter på internet, men kommer inte ihåg namnet på..
Vet att den handlade om nån kille som vaknar upp på ett skumt ställe tillsammans med några andra, och sedan är det olika spel/tävlingar som de måste vinna. Om de inte vinner så dör de. Det liknar Battle Royale, Hunger Games och lite Ousama Game. Tror också att filmen var baserad på en 'cell phone novel'..

En orelaterad bild på mina naglar x)
 
Kramii!~

Taco-kväll!

Hejhej!
Ikväll hade vi ju vår taco-kväll där vi bjöd dit föräldrarna :]
Vi hade även ett lotteri som vi tjänade minst 1 000 på, så jag tror att vi gick med ganska stor vinst o(^▽^)o


Och grattis igen till Vilda som fyller 16 bast idag ♡

Kramii!~

Seven!

Hejj!
Eftersom årets tema på svenska nationella är De Sju Dödssynderna så föreslog vår lärare att vi skulle titta på Seven, så det gjorde jag i eftermiddags.
1. Filmen va suverän.
2. Den gav inte ut så mycket kunskap kring ämnet, men är ändå givande.
3. Alla som är född år 1998 och ska ha nationella prov i svenska på måndag och torsdag borde definitivt se den.


Kram!~

Ointressant~

Tjois!
Halva veckan har nu gått och rutinen börjar komma tillbaka :)

I lördags var det ju final i Melodifestivalen, och Sanna Nielsen vann ju..tycker ni att den rätta peronen vann, elr skulle nåon annat gjort den? Själv tycker jag att låten va ganska okej, men det sista bidraget var också bra. Tycker också att Songbird var en fin ballad :)På fredag är det spanska NP..är det nu jag ska få panik? ><'
Men det är ju ungefär som alla andra prov, och bara för att jag får F på det så kommer jag ju inte att bli underkänd i ämnet .__.  Har också svenska och engelska muntligt nästa vecka, och engelskan panikar jag lite över..! (andas..)

Kraam!~

Suit Up!

Hej hopp!
Idag har jag målat naglarna, och först så visste jag inte vad jag skulle göra för att jag inte kom på nå roliga mönster elr figurer, sen visste jag fortfarande inte vad jag skulle göra för att jag hade hittat för många förslag på Google ><'
 
Men i slutändan blev det detta~
Vad tycks?
 
KrAm!~

Kkaebsong~

"Kkaebsong" för att jag inte har bloggat mycket på sistone, men har inte gjort nåt som är intressant nog att berätta ^^'
Min mobil dampar iaf, så alla vet.. Har därför inte kunnat svara på kik (förlåt Linnéa D:) eller på andra övriga meddelanden. Hoppas att det går till sig imorgon :)

Älskar detta cut med Baekhyun när dom klippte in hans kkaebsong för att han ångrade att han inte skrek manligt i spökhuset (*≧▽≦)ノシ))

Alla som inte sett det borde definitivt!

KRAM!~

You Who Came From the Stars ☆

Tjoois på er!
I fredags började jag o Anna att titta på You Who Came From the Stars, och efter att vi sett de två första episoderna så var jag fast.
Har nördat lite och sett 12 episoder~  Det jag gillade med detta drama var att det inte är som alla andra typiska kärleksdraman (som Heirs, BOF etc.), utan den kvinnliga huvudkaraktären har en unik och stark personlighet (inte den där envisa elr fattiga) och handlingen är lite annorlunda på grund av en läskig person ><

Bildkälla

Rekommenderar detta drama till alla som är lite halvtrött på de vanliga melodramorna, och vill ha en annan sorts spänning än den som finns i ett vanligt triangeldrama ;)

Kram!~

Stilbytardagen på Park!

Idag var det 'stilbytardagen' på Park vilket innebar att de som ville skulle sätta på sig nåt som de vanligtvis inte har på sig. Jag hade på mig en lila fluga då jag annars har slips, men bytte sedan till Pikachu x)

Bild på mig och de stiliga killarna i kostym samt Oskar ;)
  
Olle/Olga/Olivia ^^'

Kraamiz!~