Engelska, koreanska och kinesiska samtidigt..

Hellu!
Idag är det söndag, vilket betyder att det är skola imorgon igen. Om jag tänker efter så känns det som att jag har kastat bort en hel vecka genom att sitta och trycka längs husgaveln för att det har varit soligt.
Sen har jag ju också varit lite social, igår t.ex. så körde vi brännboll för första gången i år, men det resulterade i att jag fick träningsvärk i armen.. ^^'

Nu sitter jag och pluggar engelska inför ett bokuppsatsprov. Lyssnar samtidigt på min spellista med EXO och BTS, så mitt huvud blir lite förvirrad av att jag blandar tre språk samtidigt :S

Jag tycker att vi ska uppmärksamma oss på den lilla notisen i hörnet på bilden. Det står vem som har skrivit låten, och jag vet inte vem personen är, men det viktiga är att han är svensk..! Det betyder att en svensk har skrivit Miracles In December (((o(*゚▽゚*)o)))
När jag upptäckte detta för ett tag sedan så kände jag att för typ första gången kunde jag känna mig stolt över Sverige för att till och med Sydkorea vill jobba med svenska låtskrivare :]  Jag kan hålla med nu när folk säger att Sverige är lite smått känd för sina skills att skriva låtar~

Kraami!~

4Minute i Sthlm!

Denna gång är det 4Minute som kommer till Sverige!
KpopNonstop har lyckats få hit gruppen till Stockholm i maj, synd bara att jag inte lyssnar på dom :(
Biljetterna skulle släppas idag klockan 19.00 tror jag, så var på alert om ni är ett fan av 4Minute! ^^
Man kan läsa mer om det på KpopNonstop's Facebook sida, och där kan man också vinna en gratis biljett till eventet :]


Kraam!~

Jag och smink!?

Hejhej!
Idag var jag på klädhumör och försökte göra mig lite extra fin bara för att sedan sitta hemma hela dagen..hehe
Testade även eyelinern som jag köpte häromdagen, för jag ville pröva göra en sån där 'fjong'. Resultatet tror jag blev hyfsat, men jag måste nog öva lite mer, särskilt på mascaran ^^'

Tummen upp eller ned? ;)

Kramii!~


Seremedy's kommande live!

20 september har vi chansen att se Seremedy igen!
Det är snart ett år sedan de splittrades, och det f.d bandet har bestämt sig för att ha en 'återträff' i Fryshuset. Det skulle vara kul att gå, men vad jag vet så är det bara jag av alla jag känner som gillar dom ;__;

Bildkälla

Kramii!~

#prayforsouthkorea

Morgonen den 16:e april (lokal morgon) så sjönk den sydkoreanska färjan Sewol som var på väg till Jeju Island.
Det var ungefär 459 passagerare på båten, majoriteten var elever från en skola som var på utflykt till ön. 14 döda, 179 har blivit räddade och ungefär 282 saknas fortfarande.
Jag läste om detta igår strax innan jag la mig, och det är väldigt hemskt. Vill sörja med familjerna som saknar och har mist sina kära, och jag ber för att ett mirakel ska ske. På grund av detta har många shower osv blivit framflyttade (bl.a BEAST Showtime, EXO comeback och Block B's promotions), och de försöker att uppdatera medborgarna så ofta som möjligt angående sökandet efter de saknade.

Det som också är hemskt med denna händelse är att två andra tragiska händelser har hänt kring dessa datum.
15:e april 1912 sjönk Titanic, man kan säga att 'history repeats itself', och förra året den 15:e april skedde bombattentatet i Boston.
Jag har dragit slutsatsen att 15/4 och 16/4 är skrämmande datum..någon som håller med?

 
Kram!~

피곤 해요 - I'm tired (-_-)zzz

Helluw :]
Först ber jag om ursäkt om jag har stavat rubriken fel i hangul.. ^^'

Idag har jag målat naglarna och tittat om på några EXO Showtime avsnitt. Borde plugga för att inte göra det jobbigt för mig på lovet, men har absolut ingen ork. Är i den här perioden då jag verkligen känner mig less på alla läxor och nationella, också stressar lärarna för att vi har så få lektioner kvar i deras ämne, så då får vi ännu fler läxor.. Ibland har jag bara lust att gråta ;__; (haha)
Men imorgon har vi iaf en ämnesdag heela dagen, så då kan vi jobba med det vi vill, och det känns väldigt skönt. Förhoppningsvis får jag lite saker överstökat~

Veckans naglar ;)

Tänker avsluta kvällen genom att lyssna på BTS' rebelliska låtar för att lugna mig lite (⌒-⌒; )

Kramii!~

Haruman neowa naega hamkkehal su itdamyeon ♦

De senaste dagarna har jag även fastnat med Just One Day, för den är ju så underbar! ♥
Synd dock att dom rappar i nästan hela låten, det orsakar att jag bara kan sjunga med i refrängen. Fast det kanske är lika bra eftersom jag låter förfärligt när jag sjunger..kekeke ;)KrAm!~

Min plan sprack.

Hejhej~!
Igår så vad jag, Ida, Anna, Olle, Matilda och Julia till Wargen för att besöka Humanistiska programmet. Fick då reda på att hela min planering spricker som jag hade funderat ut för mina tre år på gymnasiet.
Jag ville fortsätta med spanska när jag började (för att få meritpoäng), också ville jag även läsa mandarin. Då kom jag på att eftersom jag kommer välja språkinriktningen borde jag få chansen att läsa båda två utan att välja det ena som inviduellt val.
Men när vi pratade med några ettor sa dom att om mandrarinkursen ska öppna gemensamt för klassen i tvåan på inriktningen så får ingen välja den i ettan, och såklart äre säkert nån som kommer att välja det.
Så nu vet jag inte om jag hellre vill läsa mandarin eller spanska.. ><

Måste också berätta att i torsdags blev jag väldigt lack på min NO-lärare då vi hade vårat labb-nationella.
Hela vår klass utom tre stycken fick en färdig planering för labben. Man fick inte heller välja att inte ta emot den, och när man gick efter den färdiga ist för den man skrev själv så kan man inte få högre än E.
Tack kära lärare för att du begränsar en hel klass att få E på provet. Allvarligt talat så kan det ju inte vara eleverna som gjort misstaget här, utan läraren ? Om hela klassen utom tre personer inte kan gå efter sin egna planering så måste ju läraren har undervisat oss fel!?
Om ni har läst så här långt tackar jag för att ni läst detta långa inlägg fast jag bara har beklagat mig ^^'Kramii!~

xoxo EXO!

EXO har släppt en till teaser som heter xoxo EXO och är troligtvis en teaser till en ny reality show. EXO Showtime avslutades nyss, de ska ha en comeback och en reality show som startar den 18:e. Jag hoppas att SM inte glömmer att de även behöver vila ><'Kram!~

Overdose teaser!

EXO släppte sina teasers inför deras comeback!
Åh, guud..jag tror att jag får en overdose på deras awesumness (haha~)

Tänkte också dela med mig av två fina livevideor med Miracles of December~Asså jag smälter bara jag hör deras underbara röster >//<

Kram!~

EXO 2nd anniversary! ♥

Hellu :]
Idag(/igår) så var det EXO's 2nd anniversary!! Banzai~! (ノ^∇^)
Folk har hashtag'at 2yearswithexo på insta, säkerligen på Twitter också.

Grattis till våra stora pojkar och låt oss fortsätta att stötta dem i framtiden ^-^
Bildkälla

Förresten, hörde att Block B också ska ha en comeback! De förväntas komma tillbaka nångång i mitten av april :)
Känner att mycket saker händer denna månad; EXO's comeback, B2ST's Showtime, Block B's comeback, HIGH4 släppte sin MV idag, BTS släppte sin MV, filmen som BoA är med i släpps snart, Toheart släppte en till MV och Jonghyun fyller år idag ^^  (har säkret glömt massa saker, men aja)
Alla Kpop fansen får se fram emot resten av denna månad då mycket smått och gott väntar dem!

Kram!~

Grattis Ankmamman ♡

Grattis, Happy B-Day, Outanjōbi omedeto, Saeng-il chukhae din numera STORA prutt!! ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Så vacker.. :)

Krami!~

BTS - Just One Day ♪

THE FEELS ASSÅ OMG TITTA PÅ JUNGKOOK, JAG KAN INTE ANDAS FULA BIGHIT VARFÖR GÖR NI SÅ HÄR MOT OSS!!?
Btw, det är denna låt som spelas i början av Boy in Luv MV'n :]

Har inte datorn på så jag gjorde ett collage ist från MV'n eftersom det inte går att lägga in videon via iPad på bloggen ☆
Sötnosar~! ♡

Kraam!~

Middag på Sammurai!

Helluj :]
Idag så firade jag o Anna henne eftersom hon fyller år på söndag. Vi åt på Sammurai, båda åt sushi och yakitori, det va så himla gott!
Efter det träffade vi lite människor på Oden, och nu sitter jag här. Mina tår är fortfarande kall och jag bloggar för att skjuta upp plugget..

Nomnomnom(^◇^)

Kram!~* Stinko-keps *

Tjo hej!
Igår kom min keps som var beställ från Kina, en rosa Stinko!
Ville bara berätta det för att ha nåt att blogga om :3

Jag tycker att den ser väldigt frän ut, iaf^^
Den är beställt från Aliexpress (tror jag att det hette), om nån vill veta~

KrAm!~Igår och idag~

Tjoo~!
Igår hade musikprogrammet sitt vårprojekt, så det var familjen och tittade på. I år var temat filmmusik, så det sjöng bl.a. I See Fire, Skyfall, och en låt från Lejonkungen..det var ungefär dom jag kände igen x)
Idag hade vi nationella i engelska, och efter det fick vi ett oförberett prov på matten..det var man ju lagom pepp på.
 
Åh, de är så söta :')  ㅋㅋㅋㅋ~
 
Kramii!~