Min plan sprack.

Hejhej~!
Igår så vad jag, Ida, Anna, Olle, Matilda och Julia till Wargen för att besöka Humanistiska programmet. Fick då reda på att hela min planering spricker som jag hade funderat ut för mina tre år på gymnasiet.
Jag ville fortsätta med spanska när jag började (för att få meritpoäng), också ville jag även läsa mandarin. Då kom jag på att eftersom jag kommer välja språkinriktningen borde jag få chansen att läsa båda två utan att välja det ena som inviduellt val.
Men när vi pratade med några ettor sa dom att om mandrarinkursen ska öppna gemensamt för klassen i tvåan på inriktningen så får ingen välja den i ettan, och såklart äre säkert nån som kommer att välja det.
Så nu vet jag inte om jag hellre vill läsa mandarin eller spanska.. ><

Måste också berätta att i torsdags blev jag väldigt lack på min NO-lärare då vi hade vårat labb-nationella.
Hela vår klass utom tre stycken fick en färdig planering för labben. Man fick inte heller välja att inte ta emot den, och när man gick efter den färdiga ist för den man skrev själv så kan man inte få högre än E.
Tack kära lärare för att du begränsar en hel klass att få E på provet. Allvarligt talat så kan det ju inte vara eleverna som gjort misstaget här, utan läraren ? Om hela klassen utom tre personer inte kan gå efter sin egna planering så måste ju läraren har undervisat oss fel!?
Om ni har läst så här långt tackar jag för att ni läst detta långa inlägg fast jag bara har beklagat mig ^^'Kramii!~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback