Sakura nails~

Hejj~
Idag hyllar vi våra mammor och visar hur mycket vi uppskattar dem! ^^
Annars så har jag målat naglarna idag, denne gång så blev det sakurablommor~

Bild från instagram~

På tal om instagram, så är ju 4Minute här i Sverige nu eftersom det är konsert ikväll! ^-^  De anlände typ igår till Stockholm, och HyunA bombade instagram med bilder på Gamla stan, medlemmarna och andra byggnader som finns i staden. De tycker säkert att det är exotiskt att komma hit :]

Kraam!~

Lite nyheter~

Hejj svejjs!
Idag hade Infinite sin comeback, B2ST har haft sin japanska comeback och BoyFriend ska ha comeback i juni!!
Äntligen..!(≧∇≦)

Har varit ganska upptagen på sistone med läxor, men nästa vecka tror jag att det är ganska lugnt, så förhoppningsvis har jag tid att lägga in lite fler inlägg :)

En underbart gullig bild på Lee Jong Suk Från Doctor Stranger ^\\^

Kris-skandalen o.O

Helluw!
Hela dagen så har alla EXO-fans haft panik för att nyheterna säger att Kris har stämt SM och vill upphöra sitt kontrakt.
Vissa säger nu att det inte är så utan Kris ville pröva att skådespela medan SM inte ville det (ungefär).
Alla EXO-medlemmar som har instagram har också sluta följa honom (förutom Baekhyun), vilket var som att hälla salt på såret hos fansen.
Vi får hoppas att det inte blir nå mer strul kring saken, och att Kris mår bra!

Bäbi~

Kram!~Linnéa travar fram i "molnnedgången".. :]

Idag hade vi alla hundra problemlösningar på mattenationella, och det var bajsmuppigt. Vi hade väldigt lite tid på oss för att vara så många frågor, och man behövde ju skriva typ en sida på varje fråga.. Vår lärare tyckte också att det va ganska lite tid, men det får vi leva med ._.

På HK'n så hade jag och några andra våra matlagningsprov, jag lagade panerad fisk och det blev en hyfsad sucess! :)  Sen åkte vi ut till hästen (Citat) som Ida rider varje fredag, men idag ersatte Sofia, Linnéa och Vilda henne ^^

Tog ett kort med mobilen på Sofia som rider i full fart~! (・∀・)
 

Från och med nu ogillar jag bröllopstårtor..

Hejj~
Idag hade vi två mattenationella, och det gick prutt..ASSÅ DEN DÄR SISTA FRÅGAN PÅ C-DELEN..!
Sen så hade vi mattelektion efteråt.. ¬_¬
Tycker så synd om Sofia för idag har hon haft FEM prov O.o  (Sofia, jag beundrar dig för att du har tagit dig igenom dagen levande! (•̀ᴗ•́)و ̑̑), det skulle jag aldrig orka för då skulle jag ha en mental breakdown..

De senaste dagarna har jag hittat nån kärlek för denna låt^^


Kraam!~

EXO - Overdose~!

Igår klockan 17.00 svensk tid så släpptes EXO's MV's till Overdose!!  Vid dessa tillfällen är det bra att bo så långt ifrån Sydkorea, för då släpps MV's en dag innan här ( ̄▽ ̄)

Här e både EXO-K's och EXO-M's MV!
Kramii!~

EXO's First Box! ♥︎

HEEEJ~
JAG MÅSTE BARA BERÄTTA ATT EXO's DVD SOM JAG BESTÄLLDE I MARS HADE ÄNTLIGEN ANLÄNT I MIN BREVLÅDA IDAG!!
Det var en väldigt positiv överraskning, och jag halvt skrek av lycka (tur att jag va ensam hemma ^^')  Så fort jag fick tid så startade jag datorn, och dog. ASSÅ ALLA FEELS~!! Det går inte att beskriva ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆
 
 
Btw, jag har fått biljetter till Seremedy's sista konsert i september! :D  (tack pappi!)
 
Godnatt!~

Wonderful night! ♥︎

Hellu~
Idag har jag haft en väldigt trevlig kväll då jag gick på bio med Linnéa. Vi såg Divergent, den efterlängtade filmen!
Nu finns det 'bara' fyra andra filmer som jag vill se som går på bio just nu ^^'  Först och främst vill jag se The Other Woman, den verkar helskön, och jag kan aldrig tröttna på trailern..! En annan som jag vill se är Miyazaki's nya film, den är säkert ett till mästerverk av den beundransvärda mannen!

När jag kom hem så gjorde jag och min broder en 'falsk' äppelkaka på sån där förpackning som man köper på ICA, men det funkade lika bra det! ;)  Och äppelkaka smakar bäst mitt i natten! (hahah)

Tänkte lägga in en hyfsad bild på mig själv, men den blev inte så hyfsad i slutändan.. -.-  Aja, nu ska jag hoppa i säng.

Nattinatti!~